Over ons

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is opgestart in 2012, sedert dan zijn we uitgegroeid tot wat we zijn en waar we nu voor staan… Elk Vlaams gezin verdient een veilige elektrische installatie met comfort. De blijvend groeiende markt “vraag naar intelligentie in de woning” heeft er toe geleid dat dit onze specialiteit geworden is. Vandaar onze slogan…

…START LIVING SMART…

Waar staan we voor?

Wij staan gekend voor klantvriendelijkheid, kwalitatieve afwerking en een continue opvolging van de projecten waardoor we een professionele wisselwerking met onze klanten kunnen bieden. Ook na je installatie kan je steeds vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en/of info.

Hoe blijven wij up-to-date?

Door de snel evoluerende mark binnen elektrotechniek nauwgezet op te volgen kunnen wij onze installateurs en programmeurs de nieuwste opleidingen bieden. Op die manier kunnen we de modernste technieken bieden aan de klant. Door jarenlange ervaring van onze elektrotechniekers in multinational bedrijven zoals oa Volvo Trucks en Volvo Cars zijn we up to date met de inovatieve markt van grote en kleine machines, als ook plc gestuurde elektrische installaties.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte