Nieuwbouw & renovatie

Elk project is uniek, de klant is koning. Wanneer u voor uw nieuwbouw de plannen van de architect heeft gekregen bekijken we samen wat er juist moet gebeuren. Zodoende er voldoende stopcontacten, verlichting en bedieningen worden voorzien. Als ervaren elektricien wordt alles op een ordelijke manier geplaatst volgens de regels van het AREI. Oost vlaanderen staat vol met prachtige parels van 25 tot wel 200 jaar oud. De oude schakelingen en bedrading voldoen dikwijls niet meer aan de normen en veiligheidsregels van vandaag de dag. In deze oude woningen kiest u best voor een renovatie van uw elektriciteit. Dit biedt allereerst een veilige woonplaats voor jou en je gezin alsook hoeft u zich voor stroompannes en brandgevaar geen enkele zorgen meer te maken!

We doen ook projecten voor de “doe het zelver”, speciaal voor de handige huisvaders, check deze verder op onze website. Neem gerust vrijblijvend contact op voor jouw realisaties.

Woning, appartement, kantoorgebouw, magazijn, werkplaats, branddetectie, toegangscontrole, automatisering, inbraakbeveiliging, buitenverlichting, verlichting, buitendetectie, domotica, netwerk, uitbreiding, stopcontact bijzetten…

KEURING

Gemoedsrust en veiligheid in onze woning is DE basis van een stabiel en gezond leven. We slapen en eten er, voeden er onze kinderen op en komen er tot rust. De risico’s op elektrocutie en brand willen we allemaal 100% kunnen uitsluiten! De elektrische keuring is wettelijk verplicht, zodoende is je woning comform de wettelijke voorschriften ivm brand- en elektrocutiegevaar. Wij stellen alle gebreken vast, lossen ze op en indien nodig zorgen we ervoor dat alle documenten en schema’s terug up to date en klaar voor de keuring zijn. Wij regelen een keurder en samen met de keuringsorganisatie zorgen wij voor een piekfijn keuringsverslag.

De keuring is verplicht te laten uitvoeren bij:

  • Ingebruikstelling
  • Wijziging
  • Verzwaring
  • Uitbreiding
  • Verkoop woning

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte